Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Подарували дітям радість: святкова акція присвячена Міжнародному дню захисту дітей

Веселе і радісне свято для своїх читачів влаштувала і Національна бібліотека України для дітей. 1 червня 2010 року сонячна літня погода сприяла його проведенню. Тепле сонечко ніби закликало своїми промінцями до бібліотечного майданчика дітей та дорослих, яких зібралося тут біля 200. Юним читачам бібліотеки з нагоди Міжнародного дня захисту дітей надіслав вітання Міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк. Привітати юних українців зі святом прийшли представники Шевченківської у м.Києві організації “Партії регіонів” на чолі з її головою Ігорем Куташевим, які, до речі, завжди радо відгукуються на великі дитячі акції, що відбуваються в нашій бібліотеці. Цього разу разом з ними побував на святі помічник народного депутата України Олександра Єгорова Віктор Кушнарьов. Вони привітали дітвору зі святом та пригостили їх солодощами.
А потім протягом декількох годин на бібліотечному майданчику тривала розважальна акція “Світлішає на світі, коли радіють діти”, яка об’єднала чотири зони відпочинку: “зону пісні”, де діти змагалися у вокальному мистецтві з “Караоке”; “зону малюнку”, де юні художники проявляли свої таланти на асфальті; “зону ерудитів”, де демонстрували інтелектуальні здібності, та “зону веселих розваг”, де діти веселилися з чудернацькими клоунами. Переможці конкурсів кожної зони отримали заохочувальні призи від депутата Шевченківської районної ради Сергія Мазепи та дочірнього підприємства “Бурда — Україна”.
Щоб свято було яскравішим, працівники запросили до бібліотеки учасників Державної дитячої хореографічної студії танцю “Барвінок” Шевченківського району м. Києва. Українські таночки в їхньому виконанні стали окрасою нашого дійства. А ще юні танцюристи провели з учасниками свята майстер-клас з танцю.
Задоволена і весела з пакуночками солодощів від Партії регіонів дітвора залишала бібліотечний майданчик.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей