Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Театр-студія «Мандри» у музеї історії Великої Вітчизняної війни

19-го квітня 2013 року в Києві біля пам’ятника Батьківщини-матері фінішувала українська частина автопробігу «Естафета пам’яті», присвяченого Великій Перемозі в Другій світовій війні. На території Меморіального комплексу «Національний музей історії ВВВ» для зустрічі учасників автопробігу зібралась величезна кількість людей: ветерани, громадські та молодіжні організації, депутати, музейні та архівні працівники, а також безліч представників ЗМІ – кореспонденти газет, українських телеканалів.

Були на цьому зібранні і бібліотекарі – працівники Національної бібліотеки України для дітей та її читачі. Учасники бібліотечного театру-студії «Мандри» на запрошення організаторів вахти пам’яті підготували поетично-музичну композицію «Пам’ять про них збережуть обеліски». Виявилося, що наша театральна студія – це єдині актори, які будуть вітати ветеранів та величезний натовп гостей мітингу. Шість маленьких дівчаток на грандіозній площі під велетенським монументом… Уявляєте собі, як розхвилювалися дівчата! Та й бібліотекарі теж, хоча вигляду не подали! Тільки одна людина зберігала спокій та впевненість - керівник студії Ольга Шемота. Її настрій передався учасникам студії, і виступили вони дуже добре. Ветерани слухали схвильовано, а на очах літньої жінки з медалями на старій кофтині, яка стояла поруч з кореспондентом бібліотеки, були сльози.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей