Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дотик до прекрасного


22 липня 2014 року у Національній бібліотеці України для дітей за підтримки депутата Київради Костянтина Ялового, громадської організації «Жінки майбутнього» та молодіжної громадської організації «Майбутнє починається з освіти» відбулася презентація художніх творів учасників проекту «Артвізитівка України» художника Василя Дідика та майстрині вінкоплетіння Надії Козаченко. Доторкнутися до прекрасного прийшли юні читачі та їх батьки, бібліотекарі, представники Міністерства культури України, а також Михайло Наконечний, довірена особа депутата Київради Костянтина Ялового.

Під час заходу автори виставки розповіли про свої творчі здобутки та поділилися планами на майбутнє.



Один з гостей Олександр Ліщенко, народний декламатор Майдану та побратим Василя Дідика, присвятив читання віршів Тараса Шевченка деяким картинам художника.



Надія Козаченко цікаво розповідала про походження та особливості створення своїх мистецьких витворів – українських віночків.



Колориту додали юні читачі бібліотеки, які за допомогою віршів розповіли про значення кожної стрічки в українському вінку.



Говорили про значення українського мистецтва у вихованні людини довірена особа депутата Київради Костянтина Ялового Михайло Наконечний,



головний спеціаліст відділу бібліотек Мінкультури України Злата Золотоноша



та генеральний директор бібліотеки Алла Гордієнко.



Після офіційної презентації відбулося обговорення виставки, в якому взяли участь більшість її учасників.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей