Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Чергове заняття історико-краєзнавчого гуртка

24 листопада у читальному залі відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку та організаторів дитячого читання відбулося чергове заняття історико-краєзнавчого гуртка «Мій край» – літературна подорож за книгою відомого дослідника-києвознавця Михайла Кальницького «Про Київ для дітей та батьків». Цю книгу він з найкращими побажаннями подарував нашій бібліотеці.

Щоб допомогти дітям легко зрозуміти складні явища та історичні закономірності, автор доносить до читачів спеціальні знання у загальнодоступній формі. Для гуртківців – учнів гімназії № 172 «Нивки» мандрівка сторінками книги стала ще одним кроком до пізнання історії та сьогодення рідної землі. Вона допомогла дітям більш детальніше ознайомитися з нашим чудовим містом. Добре уявити місця, про які йдеться у книжці, присутнім дозволили яскраві ілюстрацїї члена Національної спілки художників України Олени Малакової.

Літературна подорож супроводжувалася яскравим слайд-шоу, яке діти із задоволенням переглядали і коментували, а також книжковою виставкою та фотоматеріалами.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей