Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Найкращий кавер бенд на пісні Віктора Цоя – група «Віктор» з
Киргизької Республіки на сцені бібліотеки!

          Стереотип, що у бібліотеці тільки видають та читають книжки, давно зруйновано. У бібліотеках відбуваються модні покази, інтерактивні програми і шоу, і ще безліч різноманітних, неочікуваних і цікавих подій! Зіркові гості та видатні особистості стали повсякденним явищем у стінах Національної бібліотеки України для дітей.

          23 листопада о 14.00 на підлітків та їх батьків чекає особлива подія – зустріч із найкращим кавер бендом «Віктор» з Киргизстану на пісні Віктора Цоя, культового виконавця, легенди рок-музики 80-х і голосу цілого покоління.

          Напередодні київського концерту лідер гурту Асхат Ош та його команда завітають до нашої бібліотеки на зустріч із прихильниками творчості групи «Кіно», а також з тими, хто ще не знайомий з творчістю цієї легендарної групи.

          28 років тому Віктор Цой загинув в автокатастрофі та пам’ять про нього незабутня, а популярність не менша, ніж за його життя, і не припиняє набирати обертів.

          Тож чекаємо вас на «Музичній платформі: Слухай своє» у Національній бібліотеці України для дітей. На цей раз буде як ніколи гаряче.

          Для відвідання концерту бажано зареєструватися у гугл-анкеті. Будь ласка, залиште свої дані тут.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей