Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Запрошуємо читачів на КнигоFEST «На Крилах Книг»

         19 березня об 11.30 у головній дитячій бібліотеці країни стартує Всеукраїнський тиждень читання! Це одна з найголовніших книжкових подій року, яка сягає корінням ще у далекий 1945 рік. Цьогоріч урочисте відкриття «На Крилах Книг» – це КнигоFEST сучасної української книги, який пройде за участю бібліотечних театрів. Юним читачам та їх батькам покажуть театралізоване ігрове дійство та розкриють перед ними потужний простір для творчості, а також інші інтерактивні можливості, які дарує книга кожному, хто її відкриває.

         У відкритті візьмуть учать українські автори та видавництва, книжки яких бібліотекарі читатимуть разом з дітьми під час подій тижня читання. На початку урочистостей юні артисти стануть учасникам параду-але, а свої театралізації книжок вони покажуть читачам бібліотеки на різних локаціях по завершенню відкриття КнигоFESTу.

         Власне тиждень читання пройде під гаслом «Граємо КНИГУ!» і розпочнеться 20 березня. Усі події будуть присвячені новим дитячим книжкам українських та світових авторів, які нещодавно вийшли друком в України. Інтерактивні читання, квести, читацькі батли, віртуальні подорожі, бенефіси і творчі майстерки будуть спрямовані на розкриття сюжетів таким чином, щоб спонукати дітей до читання. Головною особливістю цього тижня буде творча складова: читачі за допомоги бібліотекарів спробують створити театралізацію книжок, що сподобалися найбільше, яку покажуть на святковому завершенні тижня читання. Події Тижня на сайті бібліотеки

         Стати учасниками подій «ФРАНЦУЗЬКІХ КАНІКУЛ» пропонують читачам у відділі документів іноземними мовами:



         Відділ для старших читачів познайомить з «РЕКОРДАМИ ГОВОРУХИ»



         «МИСТЕЦЬКІ ПРОГУЛЯНКИ З МОНОЮ ЛІЗОЮ» чекають дітей у відділі мистецтв



         Відділ соціокультурної діяльності пропонує «ТРЕНІНГИ ІЗ ПРИБОРКАННЯ БАТЬКІВ»



         Відділ для читачів молодшого віку влаштує справжній «КНИЖКОВИЙ КАЛЕЙДОСКОП»



         Додатково 23-27 березня читачі упродовж дня зможуть долучитися до наступних активностей:

          У читальному залі для старших читачів:

  • «Енциклопедія в кишені». Бібліомікс для дітей 11-14 років;
  • «Пернаті друзі». Пташиний вернісаж до Міжнародного дня птахів для дітей 11-13 років

         У секторі обліку:

  • «Книжкові КВЕСТИ non-stop для читачів різного віку


         2 квітня о 12.30 учасники весняних книжкових подій запрошуються на книжкові змагання «Книжковий ТРІУМФ»! Саме у такому форматі відбудеться фінальне свято Всеукраїнського тижня дитячого читання. Його відвідають автори книг, які учасники читали упродовж тижня. Вони оцінюватимуть творчі роботи читачів і відзначать кращих учасників. Нагородою будуть квитки на концерти, вистави, інші події, які подарували українські зірки для мотивації до читання в ході акції #Зірки_Читачам, ініційованої Національною бібліотекою України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей