Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Перевірені карантином

           24 лютого у рамках програми із профорієнтації «Кроки до професії» відбулося віртуальне досьє «Перевірені карантином».

           Covid-19 докорінно змінив нашу професійну діяльність. Багато хто мусив раптово перейти на роботу онлайн; тисячі людей лишилися без роботи.

           Про те, які професії залишилися актуальними і під час карантину, та як пандемія вплинула на вибір майбутньої професії, йшлося під час зустрічі дев’ятикласників гімназії №172 «Нивки» із завідувачкою сектору профорієнтації Шевченківської районної філії Київського міського центру зайнятості Ганною Піковою.

           Пані Ганна розповіла про низку затребуваних навіть під час карантину спеціальностей, та як служби зайнятості можуть допомогти визначитися із вибором професії. На закінчення зустрічі гостя запропонувала підліткам пройти психологічний тест, який допоможе їм знайти свій напрям майбутньої фахової діяльності.

           У нових реаліях життя потрібно думати набагато ширше і розвивати ті сфери, які будуть перспективними у майбутньому, в умовах будь-якої скрути. Криза може відкрити українцям нові можливості при правильному виборі професії та перекваліфікації.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей