Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 45734
   


Автор запитання: Наталя із міста: Калуш :: Запитання: 36348  
Наталя запитує:
організація роботи концептуального ресторану?
Наша відповідь:
Доброго дня, Наталю!
Перегляньте, будь ласка, наступний матеріал:
http://pidruchniki.com/11631018/turizm/tichniy_kontseptualniy_restoran#50
Пятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Тематичний концептуальний ресторан.
http://newsradio.com.ua/2013_04_22/Tendenc-rozvitku-restorannogo-b-znesu-specproekt-chastina-1/
Тенденції розвитку ресторанного бізнесу – спецпроект (частина 1)
http://mir-nauki.com/PDF/19EMN314.pdf
Орлова А. И. Прогрессивные формы организации питания и обслуживания в ресторанном бизнесе
http://www.the-village.ru/village/city/lviv/117341-lvov
Гид по концептуальным ресторанам Львова
******
1. Алексевич, О. Меню: оформлення та облік витрат на виготовлення [Текст] / О. Алексевич // Все про бухгалтерський облік. - 2010. - №18(22 лютого). - С. 8-10.
2. Архіпов, В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для вузів / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.
3. Архіпов, В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч. посібник для студ. вузів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Фірма "Інкос". - [Б. м.] : Центр навчальної літератури, 2007. - 286 с.
4. В стиле Джейми [Текст] : Джейми Оливер // Viva! Биография. - 2011. - N 3. - С. 80.
5. Здобнов, А. И. Эстетические требования к оформлению блюд [Текст] : учебное пособие / А. И. Здобнов, Н. И. Ковалев, В. А. Цыганенко. - К. : Вища школа, 1989. - 126 с. : ил
6. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник для вузів / ред. Н. О. П'ятницька. - 2-ге видання, перероблене та доповнене. - К. : Центр учбової літератури, 2011. - 584 с.
7. Пальчук, М. Новітні технології в ресторанному і готельному бізнесі [Текст] / М. Пальчук // Освіта України. - 2007. - 26 жовтня. - С. 5.
Успіхів!

.: Розділ: Туризм :: 17.03.2015 15.52.04 :.
.: Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва :.
   

Generated in 0.232946 seconds