Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 45695
   


Автор запитання: Марія із міста: Ужгород :: Запитання: 42815  
Марія запитує:
Вітаю! Допоможіть, будь ласка, з таким питанням. Якщо науковець бажає опублікувати свою статтю в наукометричних базах Web of Science або Scopus, але йому це не вдалось, то чи є таке видавництво в Україні (яке має відповідну міжнародну сертифікацію) і видає колективну монографію, авторство в якій прирівнюється до наукометрії.
Наша відповідь:
Доброго дня, Маріє! Раджу вам звернутися з таким запитанням до віртуальної довідки НБУВ ім. В. І. Вернадського. Крім того, платформи WoS та Scopus опрацьовують дуже невелику кількість публікацій українських науковців. Більш повну оцінку публікаційної активності вчених дають показники бібліометричних даних науково-пошукової системи Google Scholar, яка є відкритою наукометричною платформою з охопленням наукових публікацій усіх країн та усіма мовами з усіх галузей знань. також раджу Вам ознайомитися з такими джерелами:
Жабін А. О. База даних Web of Science. Версія 5.22. Інструкція користувачу [Електронний ресурс] / Нац. б-ка України імені В. І. Вернадського ; відп. ред. Т. В. Добко. – Київ, 2016. – 24 с. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/sites/default/files/basicpage_files/201705_basicpage_files_mat/instruction.pdf.
Все украинские журналы в Scopus и Web of Science [Електронний ресурс]. - Режим доступу: https://openscience.in.ua/ua-journals.
Як публікуватися в міжнародних рецензованих виданнях : онлайн-тренінг. - Режим доступу: https://www.youtube.com/watch?v=tRdqPfCRCXA&index=2&list=PLH_-ajdawSVVNz4e4kguPlCZjlekcYSfL.

.: Розділ: Інше :: 12.02.2019 15.54.09 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.291789 seconds