Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліотечний калейдоскоп

Не секрет, що Дніпропетровська область — могутній осередок промисловості, освіти і культури, земля, родюча на видатних людей і таланти. Але не тільки політичні лідери, відомі бізнесмени і заводи-гіганти відзначають наш край. Є у нас багато відданих, закоханих у свою справу людей різних професій. І серед них — бібліотекар за фахом і покликанням Ольга Іванівна Шарабура, директор КЗК "Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей". За своє трудове життя вона пройшла всі ланки професійного становлення: від сільського бібліотекаря до директора головної дитячої бібліотеки однієї з найкрупніших областей України, і вже більше 10 років (з грудня 1996-го) очолює наш колектив. Багато позитивних змін за цей час відбулося у бібліотеці, бо, як дбайлива господиня, Ольга Іванівна завжди проектувала щось нове і втілювала задумане у життя. Саме тому наша бібліотека сьогодні має красиві, затишні інтер’єри, нові меблі, сучасну техніку і, головне, повноцінне комплектування книгами та періодикою. В нашій оселі завжди тепло у прямому та переносному значенні, а те, що в бібліотеці особлива «аура», помічають всі наші читачі, друзі, партнери, гості, відвідувачі високого рангу. Улюблена фраза нашого директора: «Я роблю це для дітей — наших читачів і для свого колективу», говорить сама за себе. Ольга Іванівна любить дітей і сповна вкладає у свою роботу душу і серце.

Під керівництвом О.І. Шарабури колектив постійно розвивається, і його робота має неабиякий позитивний резонанс у місті та області. За останні декілька років на краще змінилася і ситуація у дитячих бібліотеках області, серед яких 80 спеціалізованих та 484 сільських бібліотек–філій. Ольга Іванівна постійно опікується талановитими дітьми Дніпропетровщини, для висвітлення їхніх досягнень заснувала серію збірок творів творчо обдарованих дітей «Ластів’ята».
Можна ще багато розповідати про цю людину і її добрі справи. Але, якщо коротко охарактеризувати професійні та особистісні досягнення О.І. Шарабури, то можна сказати: талановитий адміністратор, професіонал найвищого ґатунку і чуйна людина. Не дивно, що такі чудові якості нашого керівника отримали високу оцінку та належну підтримку у владних структурах. Неодноразово за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи її було відзначено грамотами, подяками, цінними подарунками від установ різного рівня: Міністерства культури і туризму України, управління культури і туризму облдержадміністрації, обласної ради. А з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек у 2008 році на Ольгу Іванівну чекав сюрприз: з рук заступника губернатора Є.І. Бородіна їй було вручено відзнаку голови облдержадміністрації «За розвиток регіону».

Колектив Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей вітає свого шановного і улюбленого директора з цією заслуженою відзнакою!

Від імені колективу —
заступник директора О.О. Прокопович-Ткаченко

 

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей