Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотека – соціокультурний центр

18 вересня у Національній бібліотеці України для дітей було багатолюдно – на Батьківський день прийшли родини наших читачів і ті, хто вперше завітав до неї.

Програма Дня була побудована таким чином, щоб продемонструвати можливості бібліотеки. Адже бібліотека сьогодні - це не тільки книгозбірня. Дитяча бібліотека – це соціокультурний центр, у якому дбають про змістовне дозвілля дітей.

Три театральні студії, гурток бісероплетіння, студія для юних художників, психологічна служба – ось далеко не повний перелік об’єднань бібліотеки, у яких можуть проводити свій вільний час читачі НБУ для дітей.

Всі ці та інші послуги бібліотека надає безкоштовно!

Відвідувачі Дня відкритих дверей на власні очі змогли побачити результати цієї роботи. На сцені актової зали маленькі читачі та їхні мами і тата, бабусі і дідусі подивились уривки з вистав театральних студій «Мандри» та «Мрія». У відділах бібліотеки переглянули виставки нових книг. На літературному літньому майданчику погортали журнали – для маленьких і для дорослих читачів. Родини з малятами завітали до тільки-но облаштованої кімнати психолога! Адже там так цікаво – веселі картинки, іграшки, кубіки… Відділи привітали своїх помічників та найактивніших читачів. Так, наймолодша читачка бібліотеки Анна Счастна отримала грамоту від НБУ для дітей та ще й прочитала для глядачів вірш…

Родини, які вперше відвідали бібліотеку, одразу ж стали її читачами та записали дітей до художньої студії «Весела палітра», що відновила свою роботу після річної перерви.

Батьки схвально поставились до того, що бібліотека поширює віртуальні сторінки в Інтернет-мережі – сьогодні це не тільки офіційний сайт НБУ для дітей, але й три блоги на різні уподобання НБУшка, Маленький читайлик, Психолог у бібліотеці. Це відкриває можливості для неформального спілкування, миттєвого інформування про нові бібліотечні сервіси, книги тощо.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей