Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Майстер-клас для майбутніх перекладачів

13 жовтня о 14-00 в інформаційному центрі бібліотеки «Вікно в Америку» на старшокласників чекає майстер-клас для майбутніх перекладачів від справжнього майстра!

Знайомтесь: Вадим Карпенко, видавець, людина творча та небайдужа, ініціатор багатьох цікавих проектів, давній друг Національної бібліотеки України для дітей.

Видавництво В. Карпенка працює з квітня 1998 року і спеціалізується на виданні художньої літератури, зокрема книг для підлітків та ілюстрованих видань для дітей, а також словників та навчальної літератури з іноземних мов. Та головне, Вадим Карпенко - досвідчений перекладач, тож йому добре відомі секрети перекладацької майстерності. І він поділиться цими секретами з вами.

Завітайте до бібліотеки! Поради майстра стануть вам у нагоді вже сьогодні: у навчанні або участі в олімпіадах, конкурсах, а можливо, стануть вирішальними при виборі майбутньої професії.

Проект видавництва В.Карпенка: Творчий клуб "Марко та Харко".

А ще Вадим Карпенко сам пише книжки. В нашій бібліотеці ви можете почитати його твори для дітей та підлітків:

  1. Бова-королевич та трохи корисного для здоров'я гумору: роман-жарт / В. Карпенко ; худож. О. Карпенко, В. Цах, Ю. Судак. - К. : Вадим Карпенко, 2006. - 88 с. : ілюстр. - (Книжкова шафа).
  2. Куць і Пуць: сміхозбірник / текст В. Карпенка ; мал. Ю. Судак. - К.: Вадим Карпенко, 2002. - 24 с.: ілюстр.
  3. Про козака-малюка / В. Карпенко ; худож. В. Цах . - К. : Видавець Вадим Карпенко, 2006. - 28 с. : ілюстр. - (Книжка-комікс).
  4. Пригоди Марка та Харка : роман-жарт / В. Карпенко ; худож. В. Цах. - К. : Видавець Вадим Карпенко, 2010. - 559 с. : ілюстр.
  5. Як Пиріг став Пирогом / В. Карпенко ; мал. Ю.Судака. - К.: Козаки, 2003. - 95 с.: ілюстр.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей