Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Донецька обласна бібліотека для дітей ім. С.М.Кірова святкує Всеукраїнський день бібліотек

23 вересня Донецька обласна бібліотека для дітей ім. С. М. Кірова розпочала цикл заходів, присвячених Всеукраїнському дню бібліотек. В стінах бібліотеки відбувся літературний турнір «Золоті зернини мудрості». Хлопчики і дівчатка з інтересом слухали розповідь про історію бібліотеки, давали правильні відповіді на турнірні запитання, із задоволенням брали участь в іграх. (Фоторепортаж заходу додається). Відесюжет про літературний турнір транслюватиметься на обласному телебаченні у четвер в передачі «Територія дитинства».

Протягом Тижня на читачів чекають: конкурс малюнків «Нехай завжди буде книга», лібмоб «Книжковий дім», лялькова вистава «Казка про Ведмедика та книжки», літературний ранок «Дивосвіт скарбів книжкових», літературно-музичне свято «Вічне диво, ім’я якому — книга», літературна подорож «Завжди було і буде вічно — дитина з книжкою в руці», конкурс улюблених віршів «Зараз книжечку з віршами почитаємо разом з вами», квест «Пригоди в Читаймісті», книжкова вікторина «Бібліотечні сходинки» тощо.

Бібліотека завжди радо зустрічає читачів!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей