Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Нагороди та відзнаки дитячим бібліотекам та бібліотекарям

На Національному ярмарку бібліотечних інновацій «Сучасна бібліотека: рухаємось вперед!», що проходив 24-25 вересня, в конкурсі «Супербібліотекар» перемогу отримала Ольга Шемота – фахівець Національної бібліотеки України для дітей!

Вітаємо також бібліотеки для дітей, що-стали переможцями конкурсу постерів. Третє та друге призові місця вибороли Львівська обласна бібліотека для дітей та Національна бібліотека України для дітей.

До Всеукраїнського дня бібліотек Президія УБА визначила переможців конкурсів та нагороджених відзнаками Української бібліотечної асоціації (протокол №6 від 26.09.2013 р.). Серед бібліотек України для дітей відзнаки та нагороди отримали:
ІІІ місце у конкурсі «Бібліотека року 2013»Житомирська обласна бібліотека для дітей за проект «Бібліотечна інноваційна майстерня спілкування у форматі 3D».
Почесна відзнака УБА «За відданість бібліотечній справі»Капранова Світлана Анатоліївна, директор КЗ «Централізована бібліотечна система для дітей» м.Севастополя.
Всеукраїнський конкурс літературних творів бібліотечних працівників:
1 місце: Крамарева Юлія Сергіївна – бібліотекар ІІ категорії Полтавської центральної міської бібліотечної системи, бібліотека — філіал № 9 для дітей – за есе «Один день з життя бібліотекаря»
2 місце: Квітка Олена Сергіївна – методист КУ ЦГБС для дітей ім.Гайдара м. Одеси за п`єсу «Библиотека – пространство чудес».

В ТОП-10 електронних каталогів на сайтах бібліотек України за рейтингом в абсолютному заліку увійшла Національна бібліотека України для дітей. Президія Української бібліотечної асоціації висловлює Подяку Національній бібліотеці України для дітей за високий рівень організації електронних бібліотечних каталогів.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо нових звершень!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей