Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

26 листопада в актовому залі відбулася літературно-музична композиція
«В океані рідного народу – відкривай духовні острови»

Організатори заходу порівняли культуру українського народу з океаном, безмежність якого осягнути за одну зустріч складно. Тому, такі заходи, що розкривають окремі теми – «духовні острови», на які запросили бібліотекарі читального залу для учнів 5-9 класів учнів гімназії № 172, допомагають дітям пізнавати культуру свого народу. 26-го листопада в актовому залі бібліотеки пройшла чергова зустріч з циклу «В океані рідного народу – відкривай духовні острови».

Ведучі – семикласниці Юлія Бойко і Анастасія Красюк запросили усіх присутніх до подорожі по чарівному океану культур и українського народу. Під час подорожі були зроблені зупинки на островах: «Мови барвінкової», «Пісенний», «Квітів». Під час зупинок діти відгадували загадки з української мови, назви українських пісень, квітів, розповідали легенди, слухали і співали пісні. Яскравим доповненням цього заходу стали: слайд-шоу «Краєвиди України», «Улюблені квіти українців» і пісні у виконанні солістки ансамблю «Диво калинове» Яни Голуб. Під час заходу прозвучали пісні: «Вперед, Україно!», «Чорнобривці», «Мальви», «Зеленеє жито, зелене».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей