Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45734
   


Автор запитання: Виктория із міста: Полтава :: Запитання: 35524  
Виктория запитує:
Добрий день. Допоможіть, будь ласка, літературу до теми: "Дослідження інновацій та розробка інноваційних технологій в готельно-ресторанному господарстві". Дякую
Наша відповідь:
Доброго дня, Вікторіє!
Пропонуємо скористатися наступними джерелами:

Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / В. В. Архіпов. – 2-ге вид. – К. : Центр учбової літератури, 2012. – 280 с.

Борисова О. В. Інноваційний потенціал підприємств ресторанного господарства та ефективність його використання [Електронний ресурс] / О. В. Борисова. – Режим доступу:
http://www.hduht.edu.ua/News/tezi_18.10.12/14.pdf

Борисова О. В. Показники ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2009. – Вип. 1(2). – С. 236–241. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2009_1(2)__35.pdf

Борисова О. В. Інноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективності [Електронний ресурс] / О. В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2010. – Вип. 1. – С. 607–614. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2010_1_85.pdf

Борисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2011. – Вип. 1. – С. 601–608. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2011_1_88.pdf

Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст] : підручник / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 448 с.

Доценко В. Ф. Інноваційні методи кулінарного обробляння продукції ресторанного господарства (Частина І) [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 51. – С. 115–121. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npnukht_2013_51_17.pdf

Економіка ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Н. О. Власова, Н. С. Краснокутська, О. А. Круглова, І. В. Мілаш. – Х. : Світ книг, 2013. – 389 с.

Журавльова С. М. Стратегія інноваційної діяльності на підприємствах готельного господарства [Електронний ресурс] / С. М. Журавльова. // Економіка. Управління. Інновації. – 2012. – № 2. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/eui_2012_2_15.pdf

Левицька І. В. Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] / І. В. Левицька, В. В. Завальнюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 50. – С. 199–205. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npnukht_2013_50_34.pdf

Левицька І. В. Ефективність інноваційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні. – 2012. – № 12. – С. 87–93. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/frvu_2012_12_23.pdf

Левченко, М. М. Менеджмент у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / М. М. Левченко, Л. С. Калініна. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 256 с.

Лук'янов, В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст] : навч. посібник / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – К. : Кондор, 2012. – 346 с.

Мальська, М. П. Готельний бізнес [Текст] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. – 2-ге вид., перероб. та доп. – К. : Центр учбової літератури, 2012. – 472 с.

Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / за ред. Г. Т. П'ятницька. – 2-ге вид., доповн. та переробл. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 430 с.

Нечаюк, Л. I. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посібник / Л. I. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – 3-тє видання. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 344с.

Організація готельного господарства [Текст] : навч. посібник / О.М. Головко, Н. С. Кампов, С.С. Махлинець, Г. В. Симочко. – К. : Кондор, 2012. – 338 с.

Овчаренко, А. Инновационная ресторанная концепция – "электронный ресторан" [Текст] / А. Овчаренко // Академия гостеприимства. – 2012. – № 3. – С. 92?98.

П’ятницька Г. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Товари і ринки. – 2013. – № 2. – С. 29–43. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/tovary_2013_2_4.pdf

П'ятницька, Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посібник / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – К. : Кондор, 2013. – 250 с.

Рижкова І. О. Розвиток підприємств готельного господарства України в сфері інновацій [Електронний ресурс] / І. О. Рижкова. // Економіка. Управління. Інновації. – 2014. – № 1. –Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/eui_2014_1_91.pdf

Селютін В. М. Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесу [Електронний ресурс] / В. М. Селютін, Г. В. Токарчук // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2012. – Вип. 1(2). – С. 374–381. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2012_1(2)__55.pdf

Шаповалова О. М. Інноваційна діяльність, як основа підвищення конкурентоспроможності готельного господарства [Електронний ресурс] / О. М. Шаповалова // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. – 2013. – № 16. – С. 224–228. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VSUNU_2013_16_44.pdf

.: Розділ: Туризм :: 24.11.2014 13.52.28 :.
.: Бібліотека Полтавського університету економіки і торгівлі :.
   

Generated in 0.291051 seconds