Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 45696
   


Автор запитання: Таня із міста: Ратнів :: Запитання: 37436  
Таня запитує:
Допоможіть будь ласка знайти інформацію для курсової роботи: Особливості розмноження та живлення нутрії на Житомирщині.
Наша відповідь:
Доброго дня, Тетяна!
Ми вже частково відповідали на схоже запитання. Див. відповідь – Віртуальна бібліографічна довідка – Розширений пошук – Пошук по номеру запитання № 37464, 37465.
Також радимо скористатись наступною інформацією:
Карасьова О. С. Регіональний стан виробництва продукції нутріївництва [Електронний ресурс] / О. С. Карасьова // Агросвіт. - 2012. - № 22. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/agrosvit_2012_22_10.pdf.
Павленко О. С. Обгрунтування створення інтеграційного формування суб’єктів галузі нутріївництва / О. С. Павленко // Агросвіт. — 2015. — № 3-4. — С. 75-79.
Павленко О. С. Основні напрями стратегічного управління розвитком нутріївничих підприємств / О. С. Павленко // Інвестиції: практика та досвід. — 2014. — № 19. — С. 97-102.
Свириденко К. О. Економічна ефективність нутріївництва в сільськогосподарських підприємствах : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / К. О. Свириденко ; Харк. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Х., 2011. - 20 c. - Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2011/11SKOVSP.zip.
Свириденко К. О. Чинники, що впливають на ефективність виробництва продукції нутріївництва / К. О. Свириденко // Наукові праці. — Сімф., 2010. — Економічні науки. — С. 113-118.

.: Розділ: Зоологія. Тваринництво :: 14.10.2015 19.35.25 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.240512 seconds