Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 34 .:. Вопросов в базе: 45695
   


Автор вопроса: Христина из города: Ковель :: Вопрос: 44163  
Христина спрашивает:
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, підібрати літературу для написання реферату на тему "Принципи правильного харчування". Наперед вдячна.
Наш ответ:
Доброго дня, Христино! Перегляньте наступні джерела:
Безпека харчування: сучасні проблеми / А. Бабюк, О. Макарова, М. Рогозинський та ін. – Чернівці, 2005. – 454 с.
Возіанов О. Ф. Харчування та здоров’я населення України : (концептуальні основи раціонального харчування) // Журнал Академії медичних наук України. – 2002. – Т. 8. – № 4. – С. 647–657.
Зубар Н. Основи фізіології та гігієни харчування. – Київ, 2010. – 330 с.
Павлоцька Л. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів / Л. Павлоцька, Н. Дуденко, Л. Димитрієвич. – Суми, 2007. – 440 с.
Радько М. Вплив харчування на здоров’я людини / М. Радько, А. Бабюк, В. Пішак. – Чернівці, 2006. – 499 с.
12 правил здорового харчування [Електронний ресурс] // Зелений туризм (Вінницька обл.) : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Pежим дocтупу: http://www.zeleniyturizm.com.ua/ua/ozdorovchi_fitnes_prohramy/12_pravyl_zdorovoho_kharchuvannya/. – Назва з екрану.
Афанасюк О. І. Принципи раціонального харчування [Електронний ресурс] / О. І. Афанасюк, О. О. Яковець // Новини медицини та фармації. – 2018. - № 1. – С. 12-13. - – Режим доступу: https://dspace.vnmu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/3952Раціональне харчування-афанасюк.pdf?sequence=1&isAllowed=y.
Береговий В. К. Основи наукової організації здорового харчування [Електронний ресурс] / В. К. Береговий // Ефективна економіка. – 2011. – № 11. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=775.
Гребенюк М. Сучасна концепція здорового та раціонального харчування–складова системи забезпечення продовольчої безпеки України [Електронний ресурс] / М. Гребенюк // Підприємництво, господарство і право. – 2013. – № 6. . – С. 41-45. – Режим доступу: http://www.pgp-journal.kiev.ua/archive/2013/06_2013.pdf#page=41.
Здорове харчування – запорука здоров’я! [Електронний ресурс] : презентація. – Режим доступу: https://www.ifnmu.edu.ua/images/biblioteka/nashi_resursi/medichni_vistavki/2019/zdorove_kharchuvannya.pdf.
Кузьмінська О. В. Принципи здорового харчування [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмінська // Молодь за здоров’я: ресурсний центр : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Pежим дocтупу: https://mzz.com.ua/principi-zdorovogo-kharchuvannya.html. – Назва з екрану.
Півень Н. Рекомендації щодо здорового харчування дорослих [Електронний ресурс] / Н. Півень // Міністерство охорони здоров’я : [вебсайт]. – Електрон. дані. – https://moz.gov.ua/uploads/ckeditor/документи/01122017_Basic_Recommendations-1.pdf. – Назва з екрану.
Принципи сучасного раціонального харчування [Електронний ресурс] // Чугуївська школа : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://chuguiv-school2.edu.kh.ua/organizaciya_harchuvannya/principi_zdorovogo_harchuvannya/. – Назва з екрану.
Раціональне харчування: закони та принципи [Електронний ресурс] // Навчальні матеріали онлайн : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: https://pidruchniki.com/85492/bzhd/ratsionalne_harchuvannya_zakoni_printsipi. – Назва з екрану.

.: Раздел: Физкультура. Спорт :: 9.05.2020 18.20.19 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.238098 seconds