Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 45696
   


Автор запитання: Надія із міста: Київ :: Запитання: 45861  
Надія запитує:
Доброго дня! Мені потрібна література на тему "Оптимізація структури управління готельним підприємством". Дякую.
Наша відповідь:
Доброго дня, Надіє! Перегляньте наступні джерела:
Андренко І. Б. Менеджмент туризму : навч. посіб. для студентів ВНЗ / І. Б. Андренко, О. М. Кравець, І. М. Писаревський ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О.М. Бекетова. - Харків : ХНУМГ, 2014. - 402 c.
Борисова О. В. Шляхи підвищення ефективності управління підприємствами готельного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Борисова, С. В. Швед // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 2 (1). - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_2(1)__29.
Бурак Т. В. Контрактне управління готельними мережами [Електронний ресурс] / Т. В. Бурак // Економічний простір. - 2015. - № 95. - С. 166-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_95_19.
Бурак Т. В. Контрактне управління: організаційно-правова форма готельних мереж [Електронний ресурс] / Т. В. Бурак // Бізнес Інформ. - 2013. - № 2. - С. 287-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_2_63.
Бурак Т. В. Розвиток контрактного управління готельними мережами в Україні [Електронний ресурс] / Т. В. Бурак // Економіка. Управління. Інновації. - 2013. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2013_1_7.
Буц Є. Р. Оптимізація організаційної структури готельного підприємства в умовах пандемії [Електронний ресурс] / Є. Р. Буц // Індустрія сфери послуг: виклики та можливості : зб. матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 25.05.2021, м. Київ. - Київ, 2021. - С. 186-188. - Режим доступу: https://ktepcknute.kyiv.ua/wp-content/uploads/2021/06/KONFERETsIYa_Zbirnik_tez_2021_KTEFK-KNTEU.pdf#page=186.
Доан П. В. Локальні системи у територіальному управлінні туризмом в Україні : автореф. дис. ... канд. геогр. наук : 11.00.02 / П. В. Доан ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - Київ, 2015. - 21 c.
Дубодєлова А. В. Система управління якістю обслуговування клієнтів готельного підприємства [Електронний ресурс] / А. В. Дубодєлова, Л. С. Лісовська, А. О. Нищота // Вісн. Нац. ун-ту "Львівська політехніка". Сер.: Проблеми економіки та управління. - 2013. - № 754. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPP_2013_754_24.
Зеленюк Н. А. Обліково-аналітичне забезпечення управління доходами на підприємствах у сфері ресторанно-готельного бізнесу [Електронний ресурс] / Н. А. Зеленюк // Управління розвитком складних систем. - 2011. - Вип. 5. - С. 103-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Urss_2011_5_20.
Жук Ю. О. Система показників ефективності логістичного управління підприємствами готельного господарства [Електронний ресурс] / Ю. О. Жук // Економічний простір. - 2013. - № 71. - С. 162-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2013_71_19.
Журавльова С. М. Стратегічне управління підприємствами готельного господарства : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / С. М. Журавльова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 21 c.
Журавльова С. М. Технологія готельної справи : навч. посіб. / С. М. Журавльова, В. Д. Білянченко, Т. С. Кукліна, Д. Д. Гурова, О. Л. Зайцева ; Запоріз. нац. техн. ун-т, Ін-т упр. та права. - Запоріжжя : ЛІПС, 2010. - 122 c.
Капліна Г. С. Організаційно-економічний механізм управління підприємствами готельного господарства [Електронний ресурс] / Г. С. Капліна // Наук. вісн. Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки. - 2011. - № 3. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2011_3_29.
Литвинець Л. Ф. Стратегічне управління підприємством готельного господарства [Електронний ресурс] / Л. Ф. Литвинець // Наук. праці Нац. ун-ту харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 197-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_25.
Маначинська Ю. А. Генезис обліку результативності готельного бізнесу з урахуванням змін на загальнодержавному рівні управління [Електронний ресурс] / Ю. А. Маначинська // Економiчний часопис-XXI. - 2014. - № 1-2 (2). - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2014_1-2(2)__17.
Орлова В. В. Система логістичного управління готельним підприємством [Електронний ресурс] / В. В. Орлова, С. П. Оришко // Карпатський край. - 2012. - № 2. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2012_2_22.
Сененко І. А. Сучасні підходи до організації управління готельно-ресторанним бізнесом [Електронний ресурс] / І. А. Сененко // Економічний простір. - 2015. - № 100. - С. 171-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2015_100_18.
Томаля Т. С. Управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / Т. С. Томаля, Я. І. Щипанова. // Економіка. Управління. Інновації. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_2_56.
Шатовська Т. Б. Логістичні аспекти управління ресурсопотоками готельного підприємства [Електронний ресурс] / Т. Б. Шатовська, Н. С. Герасимова // Праці Одес. політехн. ун-ту. - 2011. - № 1. - С. 289-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Popu_2011_1_56.
Язіна В. А. Теоретична сутність організаційно-правового механізму управління готельно-ресторанним господарством [Електронний ресурс] / В. А. Язіна // Укр. журнал прикладної економіки. - 2016. - Т. 1, № 2. - С. 132-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujae_2016_1_2_16.

.: Розділ: Література :: 21.09.2021 14.53.08 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.717836 seconds