Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
День однієї книги «Повість для тих, хто родом з дитинства» до 115-річчя від дня народження Антуана де Cент-Екзюпері.

30 вересня у відділі документів іноземними мовами відбувся захід, присвячений найпопулярнішій книзі Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц». У казці-притчі «Маленький принц» Антуан де Сент-Екзюпері розповідає про вічні духовні цінності, які виявляються важливішими за справи буденного життя. Письменник зумів також розповісти про те, що потрібно серцю людини, про те, що робить її щасливою. Дитина, за уявленням Сент-Екзюпері, — це душа світу. Якщо дитина зажурилася, це ознака того, що в небезпеці майбутнє цілого Всесвіту.

Кожний афоризм Екзюпері спонукає до роздуму. Чому саме важливе бачиш тільки серцем? І що в житті головне? «Маленький принц» допомагає нам розібратися в цьому. Головне — це те, що змушує битися серце, те, від чого воно радіє або стискається в тузі, те, що заподіює йому біль або зцілює його. Відомий вислів письменника «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» допомагає кожному зрозуміти справжні цінності життя та дружби.



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей