Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Подорож КНИГИ. Читацький клуб 10+



           Друзі, пропонуємо вам стати учасниками неймовірно класної спільноти читачів – читацького клубу «ПОДОРОЖ КНИГИ». Якщо ви любите читати, мрієте про книжкові новинки, читаєте доволі швидко – одна книга за 2-3 дні, маєте бажання долучитися до кола таких же завзятих читачів – вам до нас!

           1. КНИГА. Раз на місяць ми обираємо 1 книгу. Це буде обов’язково новинка, яку більшість із вас ще не читали. Книгу будемо обирати голосуванням більшості учасників клубу.
           2. ПОРЯДОК. Випадковим вибором (щоразу) створюємо чергу з читачів – порядок, у якому будемо пересилати книгу.
         3. ПЕРЕСИЛКА. Бібліотека пересилає книжку першому читачеві з черги, який зобов’язується прочитати її у найкоротший термін (максимум 3 дні). Після того, як він прочитав її, пересилає книгу за власний кошт наступному учаснику. Останній у черзі читач повертає книгу бібліотеці.
           4. ВІДГУКИ. В упаковці буде вкладення – спеціальний лист для відгуків, у якому ви записуватимете свої враження від книги. Ваші відгуки ми передамо автору. Також потрібно написати відгук на сайті видавництва, яке надало книгу для клубу.
           5. ФІНАЛ. По завершенню читання бібліотека організує зустріч з автором книги у ФАН-клубі читача – на платформі інстаграм або zoom.

           Цю ідею подарувала бібліотеці читачка з м. Глухова Сумської області Яна Борисенко, учасниця онлайн-програми літніх читань #БЕZмеж. Дякуємо! Яна також внесла пропозицію вкладати до посилочки невеличкі (за розміром і вагою) подаруночки від кожного читача, які ми потім розпаковуємо і частину передамо авторові прочитаної книги, частину розіграємо у святкових розпродажах нашого читацького ФАН-клубу.

           • Коло читання клубу орієнтовано на читачів від 10 до 15 років.
           • Записатися можна на сторінці бібліотеки у Фейсбук або в Інстаграм у приватному повідомленні.

Шановні читачі, будь ласка, узгодьте питання членства в клубі з батьками!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей