Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 46242
   


Автор запитання: Ліна із міста: Київ :: Запитання: 48245  
Ліна запитує:
Доброго дня, можливо у вас є книжки, які характеризують особливості закарпатської кухні. Дякую.
Наша відповідь:
Добрий день! Перегляньте книжки щодо вашої теми:
Винничук Ю. Галицька кухня / Ю. Винничук. – Львів : Вид-во «Старого Лева», 2014. – 436 с.
Караваєва Л. Рецепти галицької кухні / Л. Караваєва. – Львів : Апріорі, 2016. – 132 с.
Кузнєцова Є. Готуємо в журбі / Є. Кузнєцова. – Київ : Magenta Art Books, 2020. – 77 с.
Лапшина Л. Український святковий стіл. Від Закарпаття до Слобожанщини / Л. Лапшина. – Харків : Віват, 2018. – 224 с.
Лильо І. Шляхетна кухня Галичини / І. Лильо, М. Душар. – Львів : Вид-во «Старого Лева», 2023. – 488 с.
Міцко М. Закарпатська кухня / М. Міцко. – Ужгород : Патент ТДВ, 2014. – 256 с.
Міцко М. Закарпатські ласощі та печива / М. Міцко, М. Липчей. – Ужгород : Патент ТДВ, 2014. – 232 с.
Міцько М. Закарпатські народні страви / М. Міцько. – Ужгоород : Карпати, 1990. – 245 с.
Пожар С. Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів / С. Пожар. – Львів : Вид-во «Старого Лева», 2022. – 336 с.
Середа М. Закарпатська народна цілюща кулінарія / М. Середа. – Мукачеве : Карпатська вежа, 2012. – 156 с.
Тодер Р. «Висока» кухня, або В горах їстимуть добре : про закарпатську горянську гастрономію / Р. Тодер. – Київ : ФОП «Осьмук С. Б.», 2020. – 352 с.

.: Розділ: Загальні :: 24.04.2025 12.09.39 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.158301 seconds