Тиждень США: гавайська вечірка з представниками Корпусу миру

Опубліковано: 21 травня 2019

 У рамках проведення заходів до «Тижня США» у Національній бібліотеці України для дітей відбулася зустріч із представниками Корпусу миру в Україні: Майлі Ішікава та Джессікою Бесснер.

       Майлі та Джессіка викладають англійську мову в середніх школах київської області, допомагають школярам набути навичок володіння англійською мовою та знайомлять із культурою США.

       Майлі Ішікава приїхала в Україну зі штату Гаваї, тому за її пропозицією зустріч у бібліотеці пройшла у стилі гавайської вечірки. Учасники заходу, які досить мало знали про п’ятдесятий штат США, з перших рук довідалися про історію, традиції, особливості штату Гаваї, про його столицю Гонолулу і острови, які включає штат.

 

       Майлі повідала історію своєї сім’ї. На островах Гаваї проживає багато вихідців із Китаю, а сім’я Майлі переїхала з Японії.

       Учасники заходу відповіли на запитання вікторини про штат Гаваї та у подарунок отримали традиційні гірлянди «леї», зроблені з паперу.

       Відчуття справжньої вечірки подарував майстер-клас із традиційного танцю хула.

       Захід проходив у рамках роботи Центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», який працює при відділі документів іноземними мовами.


Коментарі