"Україна читає дітям" англійською мовою

Опубліковано: 24 листопада 2011

   18 листопада до ресурсно-інформаційного центру «Вікно в Америку» в Національній бібліотеці України для дітей завітала Connelly Megan (координатор офісу з обслуговування дипломатів Посольства США). В межах програми «Україна читає дітям» та Тижню міжнародної освіти наша гостя  прочитала казку «Where the Wild Things Are» для учнів ЗОШ №163 7-Б класу. Зустріч пройшла в приємній атмосфері. Всі присутні не лише прослухали книжку і обговорили її, а змогли поставити питання пані Меган про її життя в Україні, про різницю менталітетів, традиції святкування Нового року та Різдва.

Маємо надію, що знову зустрінемось з Меган!

 

Прогляньте відео з Меган на сайті http://nbukids.tumblr.com/


Коментарі

David

Приятная девушка!!!!!
руслан

мабудь було цікаво
Юлія

Було не тільки цікаво, а й дуже приємно спілкуватися з такою чудовою жінкою як пані Меган. Вона з радістю згадала свої дитячи роки, розповіла про улюблені свята.
Спочатку діти соромилися задавати питання, але приємна усмішка гості, її відвертість допомогли хлопцям та дівчатам подолати невпевненість і бесіда стала такою цікавою і веселою, що нам було дуже шкода розтаватися з пані Меган, коли надійшов час прощатися.
Висловлюємо щиру подяку співробітникам бібліотеки за постійну увагу до учнів нашої школи, за чудові свята та заходи, за можливість зустрітися з цікавими людьми.
Вчитель школи №163 Рибкіна Юлія Олександрівна та учні 7Б класу.
Бібліотекар

Юлія Олександрівна, дуже дякую за коментар і за Вашу співпрацю з нами.