Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Дні єднання з Великим Кобзарем»

        Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко взяла участь у непересічному заході – «Дні єднання з Великим Кобзарем» під патронатом Міжпарламентської групи дружби між Україною та Киргистаном, яку очолює народний депутат України Владлен Неклюдов. На зустрічі був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Киргизстан в Україні Ідріс Анарбекович Кадиркулов, очільники дипломатичних місій зарубіжних країн, яких об'єднав спільний інтерес до творчості нашого Кобзаря.

        Алла Гордієнко розповіла про книжкові видання Тараса Шевченка з фондів бібліотеки, популярність літературних творів митця серед українських дітей, які знають поезію Тараса ще з дошкільного віку. Бібліотекарі спеціально до події підготували виставку «Слово Шевченка єднає народи», на якій були представлені й унікальні видання, що зберігаються у колекції рідкісних і цінних видань НБУ для дітей, книги із перекладами творів Тараса Григоровича мовами народів світу. Завершився День єднання з Великим Кобзарем поетичним марафоном за участю усіх присутніх на зустрічі дипломатів, які читали Шевченків «Заповіт» своєю рідною мовою.

        Відео читань незабаром.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/6/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей