Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45752
   


Автор запитання: Sergio777 із міста: Обухів :: Запитання: 8898  
Sergio777 запитує:
Добрий ранок. Прохання допомогти знайти інформацію, стосовно того, де можна заочно навчитися виготовляти моделі кораблів в межах м.Києва або Київської обл.Тобто сервери данних навчальних закладів або сервери, які вказують на їхню адресу та телефон.Також сюди можна(або бажанно) включити заклади,в якіх можна пройти курси для отримання необхідних навичок у виготовлянні моделів кораблів.І звичайно - де можна знайти необхідну літературу. Завчасно дякую.
Наша відповідь:
Добрий день, Sergio!
Стосовно заочного навчання - такою інформацією ми не володіємо, але маємо інформацію про 9 закладів м.Києва, які спеціалізуються на судномоделізмі. На сторінці http://www.chl.kiev.ua/UKR/edu.asp здійсніть пошук за терміном судномоделізм, і отримаєте перелік установ із адресами і телефонами.
На страницах http://www.shipmodeling.ru/, http://sudomodelizm.narod.ru/glav.htm, http://www.hobbycenter.ru/index.php?name=articles&aid=19, http://randewy.narod.ru/mod/modd.html, http://ru.wikipedia.org/wiki/Судомоделизм, http://www.kulichki.com/dwg/model.htm, http://modelyard.narod.ru/ знайдуться джерела за темою.

.: Розділ: Техніка. Виробництво :: 5.02.2007 09.03.33 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.229676 seconds