Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
 
Палітра

          Галерея

Протягом лютого – квітня 2007 року у Національній бібліотеці для дітей відбулась виставка ілюстрацій дітей до творів Астрід Ліндгрен. Представляємо низку робіт з цієї виставки.

Це приклади робіт, які діти спеціально готували до виставок, вони довго (по 20-30 годин) й наполегливо вивчали тему, працювали над ескізами, доводили до блиску деталі.

А ці роботи дають можливість представити чим ми звичайно займаємося на уроках; на них, як правило, діти не витрачають більше 6 годин, вони не так ретельно опрацьовані, як виставочні, але у них є багато жвавості і безпосередньості. І нехай не дивує вас, що поряд з одним і тим же ім'ям ви побачите на разніх роботах різний вік - це тому, що тут представлено результати роботи дітей за 10 років.

Дуже цікаво маленькій людині намалювати велику картину великим пензлем, проте, правда, не завжди вистачає терпіння довести її самостійно до кінця за один урок, - і тоді приходять на допомогу друзі! У дитячому садку діти свої перші великі роботи робили групами по 3-5 чоловік - працювалось весело і вийшло, як на мене, непогано.

©Ілюстрації, текст. Художня студія "Маленький принц"

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей