Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Горизонти бібліографії
Пропонуємо вашій увазі, шановні колеги,
цікавий,корисний, яскравий

    Дане видання - це якісний методичний матеріал, який стане в пригоді вчителям, методистам, оскільки він є унаочненим та готовим до використання в роботі з дітьми. Матеріал подається в образній формі та супроводжується ілюстраціями. Журнал спрямований на формування свідомості дитини та сприяє її соціалізації, самовизначенню в оточуючому середовищі, засвоєнню соціальних та морально-правових норм суспільства.
    Особливості журналу: "Тематична спрямованість кожного номера;
    "Взаємозв'язок матеріалу через відповідні рубрики впродовж року.
    Головний герой "Вулика" - Бджілка. Жвава, весела, розкута, кмітлива та активна - такою й має бути дитина.
    "Вулик" - це всеукраїнський журнал, який виходить державною мовою.
    "Вулик" - це 36 сторінок високоякісного поліграфічного продукту вартістю 3 гривні (1 сторінка - 8 копійок).
    Рубрики Вулику:Криниця легенд подаватиме цікаві історичні факти в доступній дитині формі.
Школа ввічливості пропонуватиме варіанти казок, загадок, ігор, що допоможуть змоделювати ситуації, пов'язані з вихованням культури поведінки в дітей: знайомства, правила етикету, поведінки в різноманітних ситуаціях.
Логічні розваги. Пропонуємо цікаві завдання, що розвиватимуть логічне мислення, об'ємне сприйняття, спостережливість, кмітливість та уважність. У журналі будуть вміщені матеріали, які можна використати в дошкільних навчальних закладах та початковій школі.
Лист до "Вулика", Мовленнєва сторінка. Сторінки присвячені розвитку грамотності та культурі листування.
    Піч-чарівниця. Мета рубрики - подати матеріали, які допоможуть батькам без остраху залишити дитину вдома й бути впевненими, що вона дасть собі раду на кухні.
    Лабораторія відкриттів. Сторінки привернуть увагу до звичайних речей, що нас оточують, і запропонують виготовити їх у домашніх умовах - тим самим пройти шляхом винахідника.
    Математична галявина. Рубрика доповнить сторінки логічних завдань. Тут можна не тільки розв'язати поставлені завдання, а й змоделювати власні. Для цього потрібно лише скористатися ножицями.
    Лісове дзеркало. Сторінки спрямовані на розвиток художніх здібностей. Матеріал створюється на основі методичних розробок викладачів дитячих художніх шкіл та майстрів народної творчості.
    Галерея іграшок. Сторінки пропонуватимуть різноманітні варіанти іграшок, виготовлених з різних матеріалів: паперу, глини та…зрештою, будь-чого. У результаті - галерея власної іграшки.
    Лісова ігротека. Велика настільна гра формату А1-А2. За рік у колекції Вашої дитини буде 12 різноманітних настільних ігор.
Комашині історії. Чудові, веселі, цікаві пригоди в малюнках.
    Академія магії. Матеріал сприятиме розвитку фантазії, творчих здібностей, адже пропонуватиме найнесподіваніші й цікаві речі, починаючи від фокусів до грандіозних ігор-розіграшів.
    Конкурси та призові завдання від "Вулика" та торгових марок. Кожна дитина може взяти участь у різноманітних конкурсах та отримати призи від торгових марок.
    І це ще далеко не все…

Запрошуємо до співпраці методистів, психологів, художників, батьків. Чекаємо на Ваші пропозиції.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 2/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей