Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Сектор іноземної літератури НБУ для дітей

З 1 січня 2010 року при відділі обслуговування 5-9 класів НБУ для дітей відкрився сектор іноземної літератури.

Завданням сектору передусім є зацікавлення тих, хто тільки починає вивчати іноземну мову, допомога усім бажаючим розширити свої знання, а також тим, хто навчає іноземній мові інших.

Тут ви зможете знайти літературу, потрібну для навчання, а також власного задоволення. У секторі є література багатьма мовами світу. Тут зібрано велику колекцію книжок світової художньої літератури англійською, французькою, німецькою та іншими мовами, представлено багато енциклопедичних видань тощо. Одним словом, у нас є книги на будь-який смак і запит!

Інформаційний центр «Вікно в Америку», створений за сприяння Посольства США в Україні, продовжує свою роботу при секторі. Тут представлено інформацію про історію створення і розвиток США, про її державний і соціальний устрій, культуру, науку, освіту, традиції народів, що її населяють, спортивні досягнення тощо. Зібрано різноманітні англомовні видання, у яких відвідувачі знайдуть відповіді на всі запитання, та дізнаються про сьогодення своїх ровесників, про їхні уподобання, навчання у школі та ін.

Урочиста презентація сектору відбудеться в актовому залі бібліотеки 25 лютого о 14 годині.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати сектор!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей