Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Всі на книжчині іменини!

 Щорічно під час шкільних весняних канікул у бібліотеках України для дітей проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, започаткований у 1993 році. В  цей час юні читачі отримують багато корисної інформації, здійснюють своєрідну мандрівку до неосяжного всесвіту цікавих книжок, де на них чекають презентації нової літератури, зустрічі з письменниками, майстрами художнього слова та творчо обдарованими ровесниками.

У Національній бібліотеці України для дітей відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання відбудеться 31 березня о 12-00.

У програмі свята:

  • привітання від організаторів: героя України, генерального директора Національної бібліотеки України для дітей Анастасії Кобзаренко;
  • виступи-вітання від дитячих письменників: Анатолія Качана та Лесі Воронини;
  • театралізоване літературне свято “Книга — справжній скарб” у виконанні учасників театральної студії “Мрія” НБУ для дітей, вокально-інструментального ансамблю “Домісольки” дитячо-юнацького клубу “Товариш” Шевченківського району та народного дівочого ансамблю “Слов’яночка” Деснянського центру дитячої творчості.

 
Запрошуємо на свято всіх бажаючих!
Телефон для довідок 443-25-30

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей