Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Презентація книжки Тетяни Мельник «Лебедине озеро»

13 жовтня в рамках Національного проекту «Україна читає дітям» у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася перша презентація книжки Т. Мельник «Лебедине озеро» (художнє оформлення Світлани Жєлєзняк). Пані Тетяна, відразу зацікавила наших читачів - учнів 4-Б класу гімназії №172 «Нивки», тим, що повела їх у чарівний світ казки, світ легенд, давніх замків, мудрих королів та відважних рицарів. З прекрасної баварської землі вона продемонструвала на екрані фотознімки, зроблені власноруч. Діти побачили і чарівне Лебедине озеро серед гір, і замок Хоеншвангау («Кам’яний лебідь»), що знаходиться в мальовничих Альпах і побудований «казковим» королем новий замок – Нойшванштайн («Новий кам’яний лебідь»), що вражає людей і сьогодні своєю красою.

Під час діалогу, що відбувся діти дізналися про історію створення книжки, про містичні пригоди, які довелося долати письменниці працюючи над нею, а також про свої творчі плани, про написані, але ще ненадруковані книжки, про нових героїв і про нові задуми. Тетяна Мельник подарувала ще один примірник своє книжки «Лебедине озеро» для бібліотеки.

Цікаво, що один з примірників цієї книжки, знаходиться у бібліотеці музею баварських королів у Німеччині.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей