Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Корінні народи Америки

Сьогодні у центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», який працює у відділі документів іноземними мовами НБУ для дітей, відбувся захід, присвячений другому Міжнародному десятиліттю корінних народів «Корінні народи Америки». Учні 5 класу СЗШ № 163 ім. М.Кирпоноса дізналися про життя, побут, культуру та звичаї індіанців, а також довідалися, в яких художніх творах можна прочитати про сповнене пригод життя корінних поселенців Америки.

Захоплюючим став і майстер-клас із виготовлення незвичної листівки, для створення якої діти використовували традиційні для американців бобові та злакові культури (різнокольорові зернятка квасолі, кукурудзи). За допомогою фарб учасники опановували техніку в стилі «пуантилізм». Під спокійну музику сучасних індіанців учні, використовуючи традиційні індіанські орнаменти, проявили індивідуальність та створили власні неповторні листівки..

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей