Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Вже стільки літ, і стільки зим, як відгримів той бій кривавий…

17 листопада у Національній бібліотеці України для дітей відбулася презентація дитячих творчих робіт «З добрим серцем, зі щирою пам’яттю», присвячена 70-й річниці визволення України від фашистських загарбників. На виставці експонуються роботи вихованців школи образотворчого мистецтва «Палітра» Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району, вихованців студій «Етюд» та «Дивограй» Будинку дитячої творчості Шевченківського району. На дійство завітали діти війни, які перебували на території України під час окупації; учні 9, 10 та 11-х класів середньої школи № 163.

Усіх присутніх сердечно привітала Генеральний директор бібліотеки Гордієнко Алла Іванівна та очевидець тих подій Андрієнко Ніна Митрофанівна. Вони порадувалися за юних художників, в серцях яких збереглася пам’ять про буремні воєнні роки, і побажали всьому українському народові мирного неба.

Юні користувачі бібліотеки – учні 10-б класу середньої школи №163, 5-б класу ліцею-інтернату №23, вихованці бібліотечного вокального гуртка «Перлинка» та вихованці вокально-танцювального ансамблю «Гармонія» Будинку дитячої творчості Шевченківського району підготували літературно-музичну композицію. Тут звучали вірші та пісні, присвячені Великій Вітчизняній війні. Здавалося, юні аматори серцем вживалися в події, про які співали, говорили. Серед присутніх не залишилося жодної байдужої людини, про що свідчила тиша під час заходу, шквальні овації по закінченні композиції та сльози на очах. Людей дуже зворушили слова про Велику Вітчизняну війну та долю нашої Батьківщини сьогодні. Молодь запевняла: «Та дух український війна не зламає, він вічно палатиме в наших серцях!», бо «Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була», – так стверджували вони віру в прийдешню Перемогу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей