Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується...

    На виставці представлені малюнки майже двохсот дітей у віковій категорії від 6 до 17 років з різних куточків України, в тому числі з м. Миколаїв, м. Білої Церкви, м. Слов'янськ (Донецька область), м. Дружківки (Донецька область) та ін.

    Номінації конкурсних робіт: «Портрет Блаженнішого Митрополита Володимира» та «Ілюстрація до авторського вірша Блаженнішого Митрополита Володимира».


    Відкриття виставки та урочисте нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується...» відбудеться 20 листопада о 13.00 у Національній бібліотеці України для дітей.

Програма заходу:

    13.00 – офіційне відкриття виставки «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується…» у холі другого поверху бібліотеки;

    13.20 – святковий концерт та нагородження переможців в актовій залі;

    14.10 – творчий майстер-клас з декоративно-прикладного мистецтва в холі першого поверху.

    Місце проведення: Київ-190, вул. Я. Корчака, 60. Їхати від станції метро «Нивки», «Дорогожичі», «Сирець» автобусом № 47 або маршрутним таксі № 540 від станції метро «Нивки» до зупинки «Бібліотека для дітей».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей