Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ляльковий театр «Бібабо»

       На відміну від драматичного театру, де актор залишається один на один із глядачем, ляльковий театр, ніби ховає актора за ширмою. Цей факт дозволяє дітям дуже швидко адаптуватися до сценічного майданчика і полегшує знайомство із особливостями театрального мистецтва.

       Неважливо, яку комплекцію має дитина, якої вона статі та скільки їй років. Будь хто зі студійців із театральною лялькою в руках може перетворитися на чарівну принцесу або ж злого вовка, чи стареньку бабусю.

       На заняттях студії діти опановують основи акторської майстерності, знайомляться з театральною лялькою та специфікою роботи з нею, особливостями роботи на сценічному майданчику, вчаться працювати з текстом.

       Якщо діти не планують продовжувати розвиватися як професійні актори, заняття в студії сприятимуть гармонійному творчому розвитку дитини, допоможуть розробити мовний апарат та позбавитися страху виступів перед публікою.
Студійці мають можливість усі набуті теоретичні знання застосовувати на практиці у виставах на сцені актової зали бібліотеки.

       Мінімум один раз на півроку ми готуємо прем’єру вистави. Виступи відбуваються в робочі дні тижня, переважно у першій половині дня. В разі пропусків занять у школі, Національна бібліотека України для дітей надає студійцю відповідну довідку.

       Записатися до студії лялькового театру можна з понеділка по п’ятницю у відділі соціокультурної діяльності Національної бібліотеки України для дітей.

       Вік учасників: для дітей від 7 років.

       Дні занять: вівторок і четвер.

       Години: з 15.00 до 16.30

       Керівник: Юлія Валеріївна Цимбалюк.

       Контакти:(063) 64 73 904, 400-39-83

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей