УМКА     Про себе, країну і світ Русский
Українська








Наші друзі







Наші друзі

Привіт!

        Ви ще не знаєте нас? Тож, давайте швидше знайомитись! Ми - це Корпус юних дипломатів, а якщо коротко - то просто КЮД. Ми єдині на Україні, і пишаємося цим.
       Ви вже зацікавились? Бажаєте знати, що ж таке КЮД і з чим його їдять? Читайте далі!
        Нашій організації вже майже рік, офіційний День народження КЮДа припадає на 10 листопада. Наше свято співпадає з Днем народження Центра дитячої дипломатії міста Чернігова, на базі якого і виник КЮД.
       Чим же ми займаємось? Слухачі корпусу юних дипломатів вивчають такі дисципліни: дипломатичний протокол, світову культуру, краєзнавство, журналістику, бібліотечну справу, практичну психологію, а також українську, англійську та латинську мови.
       Але ми не тільки вчимося. Слухачі КЮДа відвідують різні виставки, спектаклі та фестивалі, а також пишуть вікторини, присвячені різним країнам світу, які в цьому році стали загальноукраїнськими.
Перш ніж стати слухачами корпуса юних дипломатів, треба пройти два тести: з англійської мови і співбесіду з психології. Але головний критерій - це вік: на І курсі вчаться учні 8-9 класів, а на ІІ - 9-10 відповідно.
       Вільний час ми намагаємося проводити разом. Ходимо в походи, або просто гуляємо по місту. Кожен з нас може зробити відпочинок веселим, то ж ми ніколи не сумуємо і завжди чекаємо початку занять в корпусі. І ми знаємо, що таке справжня дружба, бо в корпусі кожен з нас знайшов щирих друзів.
       Ось такі ми: веселі та дружні.
       Тож будемо знайомі!

 

До початку розділу
До сторінки Державної бібліотеки України для дітей