Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Візит представників Офісу Президента України до НБУ для дітей

           Сьогодні з робочим візитом Національну бібліотеку України для дітей відвідали заступник керівника Офісу Президента України Олексій ДНІПРОВ та генеральний директор Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента України Павло БІЛАШ. Під час зустрічі генеральний директор НБУ для дітей Алла ГОРДІЄНКО ознайомила гостей з історією створення бібліотеки, основними проєктами та напрямами її діяльності, зосередила увагу на проблемних питаннях функціонування бібліотек для дітей, зокрема питаннях поповнення їхніх фондів новою сучасною книгою для дітей.

           У межах акції «Українським дітям – українську книгу», започаткованої Офісом Президента України, Держкомтелерадіо, Міністерством культури та інформаційної політики України, юним читачам бібліотеки подарували нові видання дитячої літератури. Щиро вдячні за такі чудові та необхідні дітям подарунки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей