Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Чарівні зерна народної поезії від Анатолія Качана

         Вихованці Народного театру-студії «Мрія» 26 січня 2024 року розпочали цикл заходів «Український декламатор». На першу зустріч «Чарівні зерна народної поезії» у НБУ для дітей запросили шановного гостя Анатолія Качана та любителів читання.

      Інтерв’ю з відомим поетом відкрило читачам ще одну грань безмежних можливостей українського слова. Гість читав свої вірші, розповідав про перші кроки у письменстві, ділився порадами, які можуть допомогти дітям у розвитку письменницьких здібностей. Від усіх читачів та бібліотечного загалу привітали Анатолія Леонтійовича з Днем народження піснею на його слова «Зима щедрує по дворах» на музику композитора Тетяни Димань.

      Запрошуємо до участі у наступних заходах із циклу «Український декламатор». Чи можна стати декламатором? Спробуйте, але основою цього хисту є здібність розуміти, відчувати й відтворювати красу поезії. До зустрічі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей