Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Відкриття нових горизонтів: культура Туреччини в об'єктиві дитячої бібліотеки України

         28 березня Національну бібліотеку України для дітей із дружнім візитом відвідали пані Гюльшах Акай, третій секретар Посольства Турецької Республіки в Україні; координатор центру турецької культури — Інститут ім. Юнуса Емре у м. Києві — Імран Іпек та секретар центру Анастасія Айворонська. Під час екскурсії гості побачили унікальні скульптурні та архітектурні об’єкти бібліотеки, а також відчути особливу атмосферу читальних локацій. Вони висловили своє захоплення практичною роботою закладу та визнали його важливість для організації дозвілля та виховання дітей у сучасних непростих умовах. Гості відвідали новий бібліотечний простір «Затишний світ дитинства» і були приємно вражені.

        Під час зустрічі з генеральним директором Аллою Гордієнко обговорили шляхи та напрями майбутньої співпраці. Пані Гюльшах Акай полонила наша бібліотека: «Під час екскурсії я була у захваті від усього побаченого і справді шкодую, що ми раніше не розпочали нашу співпрацю. З нетерпінням чекатимемо нових зустрічей і спільних заходів. Впевнена, наша двостороння співпраця буде плідною і довгостроковою».

        Результатом діалогу стала домовленість про співробітництво бібліотеки з центром турецької культури — Інститутом ім. Юнуса Емре у м. Києві — за підтримки Посольства Турецької Республіки в Україні. Вже зараз у нас зароджуються конкретні ідеї та проєкти, які допоможуть спільно розвивати освітні та культурні ініціативи. Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зможемо робити світ кращим для наших дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей