Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Діалог із психологом: вчасні відповіді та слушні поради

        Ким стати? Який життєвий шлях обрати? Це одні з найважливіших запитань у старшому підлітковому віці. Вибір професії може змінюватися протягом життя. Але для того, щоб мати цей вибір, потрібно орієнтуватись у викликах ринку праці. Психологічна служба бібліотеки запропонувала старшокласникам детальніше ознайомитись із затребуваною та актуальною сьогодні професією психолога.

        На зустріч запросили викладача та студентів 2-го курсу педагогічного факультету кафедри практичної психології УДУ ім. М. П. Драгоманова. Студенти поділилися досвідом власного вибору, розповіли про етапи вступного процесу та специфіку навчання у ВНЗ.

        Викладач показала підліткам відеоролик для наочної демонстрації роботи мозку людини з точки зору нейропсихології, поділилася власним досвідом та ознайомила з основними принципами роботи психолога. Професійна діагностика є важливим елементом профорієнтації, оскільки допомагає вирішити питання самовизначення, враховуючи індивідуальні особливості людини. Дітям запропонували пройти «психогеометричний» тест та тест на уважність. При обговорені отриманих результатів учні дізналися, до якого типу особистості вони належать та чи є у них схильність до обраної професії.

        Сподіваємося, ця зустріч надихнула підлітків до усвідомленого вибору професії.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей