Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Письменниця Ольга Андріяшко завітала в гості до читачів

        У великій залі бібліотеки відбулася тепла зустріч із письменницею Ольгою Андріяшко з Івано-Франківська – авторкою книги «Соломійка в Країні Загублених Ґудзиків». Пані Ольга приїхала, щоб подивитися виставу за своєю книгою, на запрошення Ольги Пінаєвої, керівника студії дитячої анімації «Уявляндія» й режисерки-постановниці лялькової вистави «Пригоди Соломійки».

        Перед початком спектаклю, на творчій зустрічі з письменницею діти дізналися безліч цікавинок: виявляється, головна героїня книги названа на честь доньки письменниці, а від моменту написання твору до його публікації минуло 13 років. Як виникла ідея створити Країну Загублених Ґудзиків, чи буде продовження пригод Соломійки в Країні Поламаних Голок, про що буде наступна книга, що вийде вже цього року, – усім поділилася авторка із читачами. А ще говорили про те, звідки береться натхнення та як важливо помічати дива у звичайних речах.

        Діти з цікавістю слухали пані Ольгу та ставили купу запитань. Зустріч промайнула швидко й весело. А потім всі разом – і школярі, і письменниця, і навіть найменший читач Марко, якому ще немає двох років, – захоплено стежили за пригодами Соломійки на сцені нашої бібліотеки.

        Ольгу Андріяшко схвилювало дійство за її книгою, і вона подарувала бібліотеці ще один примірник казки. Тож запитуйте книгу «Соломійка в Країні Загублених Ґудзиків» на абонементі для молодших читачів!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/6/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей