Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Не заблукати на стежках закону

        Щоб жити в країні з повагою один до одного, потрібно дотримуватися законів. Для громадян України основним законом є Конституція. Права дітей теж зафіксовані у міжнародних та державних документах: Декларації прав дитини, Конвенції ООН про права дітей та законі України про охорону дитинства.

        Знати свої права, виконувати обов’язки важливо і дітям, і дорослим. Тож не зайвим буде інколи нагадувати про це. У відділі обслуговування дітей, юнацтва та організаторів дитячого читання 8 травня для п’ятикласників підготували захід «Не заблукати на стежках закону». Переглянули відео про історію виникнення прав дітей та дізналися про їх обов’язки.

        Бібліотекар запропонувала читачам з’ясувати, чи правильно вони розуміють свої права – що мають право робити, а чого робити не потрібно. Діти охоче перевірили свої знання – вони із зацікавленням обирали вірне твердження із запропонованих варіантів.

        Вдалим доповненням заходу була тематична книжкова виставка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/6/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей