Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


День літературних смаколиків

        Якщо запитати будь-кого, що він знає про українську кухню, напевно почуємо традиційну відповідь: «сало, борщ і вареники…». Та насправді наша народна кухня популярна в усьому світі, а розмаїттям смаків її національних блюд можна з легкістю здивувати навіть досвідчених кухарів.

        Про смачні страви національної кухні дізналися сьогодні читачі бібліотеки, завітавши на гастрономічні зваби у відділ обслуговування дошкільників та дітей молодшого віку. Бібліотекарі підготували чудову книжкову виставку, цікавинки про історію української кухні, її традиційні страви та кулінарні родзинки різних регіонів України.

        До речі, наші маленькі відвідувачі виявилися дуже ерудованими. Вони легко впізнали страви, які можна приготувати із запропонованих інгредієнтів, розгадали всі загадки про їжу, ідентифікували відомих українських кухарів.

        Зацікавила малечу і слайд-презентація про артоб’єкти, присвячені національним стравам, овочам, фруктам тощо. А наостанок діти із задоволенням «зварили» борщ та куліш.

        Тож запрошуємо усіх охочих завітати до бібліотеки та знайти щось цікаве та корисне для себе.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей