Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Summer English Movie Hall/Літній англомовний кінозал

        Упродовж липня у межах заходів мовно-змовницького літнього бібліотечного табору у відділі документів іноземними мовами відбувалися кінопокази мультфільмів англійською мовою. Ці зустрічі стали справжнім святом для наших маленьких відвідувачів та їхніх батьків, які мали можливість насолодитися улюбленими мультфільмами, а також обговорити їх з друзями та бібліотекарями.

        Діти переглянули популярні анімаційні фільми, які залишили незабутні враження. Це «Аліса в Країні Див» – класична історія про пригоди Аліси у чарівному світі, створена за мотивами книги Льюїса Керролла, яка зачарувала наших маленьких глядачів. «Кіт у чоботях» – весела історія про кмітливого кота, яка змусила дітей захоплено слідкувати за його пригодами та підтримувати героя. «Кіт у чоботях: Останнє бажання» – нові пригоди улюбленого героя, які надихнули багатьох наших маленьких відвідувачів. «Посіпаки: Становлення лиходія» – веселі пригоди маленьких жовтих істот, які розсмішили дітей до сліз.

        Ми раді, що наші кінопокази стали популярними і принесли радість та задоволення нашим відвідувачам. Дякуємо всім, хто приєднався до нас у ці літні дні! Слідкуйте за нашими анонсами та долучайтеся до заходів!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей