Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Книгозгадка «Моя улюблена книга…»

        Книги – це дива, де заховані мудрість і неосяжний світ знань. Вони сповнюють наше життя яскравими враженнями, роблять почуття емоційними та глибокими, а думки – позитивними. Гості відділу обслуговування дошкільників та дітей молодшого віку 31 липня стали учасниками книгозгадки, присвяченої Дню згадування улюблених книжок.

        На світі їх незліченна кількість, навіть у нашій бібліотеці їх дуже багато. Читати, не перечитати! Тому для відвідувачів заходу підготували виставку з найпопулярнішими дитячими книжками. Вони були дуже різні, бо хтось полюбляє казки і фантастику, іншим подобаються закручені детективи, історичні оповідання або веселі пригоди… Бібліотекар розповіла про кожну з них. Вона згадала і про свої улюблені дитячі книжки, зацікавила незвичайними історіями, що супроводжували авторів під час їх написання.

        А маленькі читачі в свою чергу ділилися своїми улюбленими книжками. І якось усім стало зрозуміло, що вкрай необхідно читати, бо читання – то найкраща розвага на світі. Наостанок діти подивилися неперевершену лялькову виставу «Ґруфалло» за однойменною книгою Д. Дональдсон. Ось така напрочуд цікава і змістовна зустріч у нас відбулася.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 08.06.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей