Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зустріч з письменницею Мариною Павленко і презентація її нової книги «Василина і трипільський слід»

        Бібліотекарі завжди радіють, коли в світ виходить нова книга, особливо, якщо вона для дітей. Незабутньою стала зустріч з мегапопулярною письменницею з Умані – Мариною Павленко, авторкою бестселерів «Русалонька із 7-В», «Щоденник закоханої ідіотки», «Моя класнюча дівчинка», «Миколчині історії» та першої дитячої книги про Трипільську культуру «Василина і трипільський слід»

        Авторка завітала до бібліотеки і особисто представила дітям книгу, розповіла історію її створення, розкрила ідеї та згадала людей, які надихали її на роботу над виданням. Пані Марина відзначила, що нова книга – це сімейна творчість, адже ілюстрації до неї створила її донька – художниця-ілюстраторка Ольга Музиченко.

         Під час зустрічі діти розпитували не лише про кішку Василину та її роботу у Музеї «Трипільської культури», скільки часу йде на написання книги, звідки з’являються ідеї для нових книжок тощо… Письменниця була приємно вражена, адже на виставці її книжок у нашій бібліотеці були перші видання, яких немає навіть у неї самої.

        Марина Павленко пише твори, вкладаючи у них власну харизму. Її творчість сповнена непідробною любов’ю, позитивом, шаленою енергетикою та невичерпною жагою до життя. Книги приправлені різнобарвними спеціями, вони смакують і залишають посмак. І саме завдяки такій особливості творчість письменниці так закохує в себе читачів. Цінність особистого спілкування з автором стала дивовижною пригодою для дітей. Сподіваємося, що у письменниці на довгий час залишаться теплі спогади про цю зустріч.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 14.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей