Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Увага! Розшук!!!

Пригоди Срібної читацької Книги на Планеті Чарівних бульбашок перетворюються на детективну історію!

Кіт Булька, який полетів у бульбашці назустріч пригодам, зникає! Останніми його бачили Дмитрик та Женька, які гуляли на шкільному подвір’ї…

Таке загострення сюжету було неочікуваним. Та, мабуть, присутність на зустрічі автора детективних історій для дітей - письменника Олександра Есаулова - пояснює такий несподіваний поворот. Художниці Олександра Манькута та Марися Рудська замалювали фантазії юних співавторів… Але це ще не всі несподіванки!

На превеликий жаль, не зміг завітати на зустріч Прудкий Равлик, в якого ми мріяли взяти інтерв’ю: пан Равлик застудився! Письменниця Леся Воронина напередодні попередила нас про це, й ми запросили на проект “Срібна Книга” видавництво “ЖирафаРАФА” зі своїми свіженькими журнальчиками для діток! Керівник проекту – пані Юлія Сливка повідала читачам про те, як створюється журнал, а кожен з 62-ох присутніх на зустрічі читачів – учнів 4-х класів київської школи № 172 отримав номер журналу у подарунок!

А ще співачка та автор пісень Оксамита (Оксана Новачук) навчила читачів створювати чарівний дощик, співати разом з друзями добрих пісень й цінувати життя! Ось така філософія проекту «Срібної читацької Книги» - радісна і дружня!

Майстер-клас «Як начаклувати чарівний дощ у бібліотеці» від Оксамити

… А Прудкий Равлик неодмінно одужає та завітає до нас у гості, адже письменниця Леся Воронина щедро підгодовує свого товариша Равлика теплим молоком та пундиками з маком!

І кіт Булька знайдеться! Бо у нього теж є друзі – Дмитрик і Женька, а ще - наші читачі - співавтори рукописної Книги! Ті, що вже були на проекті (майже 150 учасників!) та дописують книгу самостійно у зошитах, які спеціально для цього отримали від Казкарки Джінні . Ті, які дізнались про Срібну Книгу з Інтернет-сторінок проекту (на сайті нашої бібліотеки, на сторінках проекту «Всі мрії», у публікаціях відеоблогу бібліотеки та у соціальній мережі на сторінках групи «Срібна читацька Книга») теж мають змогу взяти участь у творчому конкурсі. А ще – учасники майбутніх зустрічей – залишилось ще 6 (шість!) чистих розворотів Книги, на яких можна виправити ситуацію: знайти кота Бульку та повернути його додому!

Дивіться відеорепортаж нашого спеціального кореспондента про хід розслідування справи № 4 «Зникнення кота Бульки»

Долучайтеся!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 1/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей