Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Як «Срібну читацьку Книгу» читали депутати Верховної Ради України

Творчий проект Національної бібліотеки України для дітей та письменниці Євгенії Пірог «Срібна читацька Книга» завершився. Створено унікальну рукописну книгу. Проект набув національного значення, і, як виявилося, на цьому не завершується. Новаторський формат творення «Срібної читацької Книги» як сучасний творчий метод у виховній та мистецькій роботі з дітьми викликав зацікавлення у фахівців… Книгу бажають бачити на всеукраїнських книжкових виставках-ярмарках, у дитячих бібліотеках України, у загальноосвітніх навчальних закладах та університетах, де готують спеціалістів для роботи з дітьми.

На думку фахівців, для того, щоб зберегти оригінал Срібної Книги, необхідно виготовити як мінімум дві повноформатні копії цього видання. Тож Срібна Книга шукає підтримки. Співорганізатор проекту Євгенія Пірог вирішила звернутись по допомогу до депутатів Верховної Ради України й представила їм Рекордсменку.

Наша велетенська рукописна красуня депутатам сподобалася! Проект викликав зацікавлення у деяких гуманітарних, екологічних фондах, матеріали взяли до розгляду депутати, що піклуються про розвиток української мови та підтримують творчість обдарованих дітей. Є домовленості про наступні зустрічі, на яких будуть обговорюватись більш конкретні питання. Але про це – пізніше.

Тож рухаємось далі і шукаємо підтримку! Долучайтеся!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей