Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Свято писанки

Підведення підсумків конкурсу «Писанкова країна»

25 квітня в актовій залі бібліотеки нагороджували переможців та лауреатів конкурсу на кращу дитячу писанку «Писанкова країна». Конкурс тривав майже три місяці, за цей час у ньому взяли участь більше 60 дітей віком від 8 до 15 років. Журі конкурсу довго обирало переможців: визначити кращу роботу було дуже складно, адже, як наголошувала українська майстриня Оксана Білоус, яка проводила майстер-клас з писанкарства у бібліотеці, «негарної писанки не буває»!

Тож журі конкурсу вирішило виділити декілька номінацій та визначити переможців, враховуючи не тільки майстерність виготовлення роботи, а й вік авторів. Перші місця у конкурсі «Писанкова країна» посіли:

Кудрицька Альона - у номінації «Писанка воском»;
Перепелиця Тетяна - у номінації «Мальованка»;
Андрокович Яна – у номінації «Творча робота».

Роботи усіх переможців та лауреатів конкурсу можете побачити у слайд-шоу:



Святковий настрій для гостей свята створювали маленькі актори – новий склад театру-студії «Мандри» (керівник Ольга Шемота), а також вокально-танцювальний ансамбль «Гармонія» Будинку дитячої творчості Шевченківського району міста Києва.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей