Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Срібна читацька Книга» на VІ Львівському міжнародному дитячому фестивалі

28 квітня 2012 року Національна бібліотека України для дітей представила проект «Срібна читацька Книга» на VІ Львівському міжнародному дитячому фестивалі.

Письменники, видавці, художники, зірки спорту і шоу-бізнесу пов’язували свої розповіді з літературними героями та книгами, які навчили їх фантазувати, долати труднощі та перемагати.

В рамках фестивалю дитячого читання «Книгоманія» наша бібліотека провела для маленьких читачів ряд майстер-класів зі створення власної книги та виготовлення методом орігамі головного героя Срібної Книги – кота Бульки, а також книжкових закладок з його зображенням. Діти із задоволенням переглянули відеофільм про шлях створення книги та мали змогу заочно познайомитися з митцями – співавторами Книги.

Гостями заходів Срібної Книги на львівському фестивалі стали письменники Сергій Гридін, Оксана Кротюк, художники Світлана Власова, Оксана Шевців-Мазур, директор Львівської обласної бібліотеки для дітей Лариса Лугова. Усі вони були творцями цієї оригінальної, незвичайної, рекордної Книги.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей